Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Fler lediga kvällar med barnpassning

10.28.2013 · Posted in Jobb

Är du förälder till världens vackraste barn? Älskar du att ta hand om dem, underhållas av och underhålla och undervisa dem? Inser du samtidigt att de tar upp all din lediga tid, och mer därtill? Sinar orken till den grad att du inte orkar vara lika engagerad i deras påhittade lekar och blir de tusen frågorna för mycket på måndagsmorgonen? Du är inte ensam om att uppleva detta. Ett förslag är att ta några timmar ledigt från de intensiva änglarna. Få några timmar att andas ut på genom att anlita barnpassning.

 

Det finns många fördelar med att anlita barnpassning. Dels har de allra flesta barnvakter gedigen erfarenhet av att passa barn och att stimulera deras lärande och leklust. Det innebär att du genom att ta några timmar ledigt även gör dina barn en tjänst. Ett av alternativen är att anlita en barnvakt som kan flera språk och på så sätt låta ditt barn utveckla kunskaper i ytterligare ett språk. Andra alternativ är att be barnvakten uppmuntra barnen att själva läsa godnattsagorna, att hjälpa till med läxorna eller att leka deras favoritlekar som du själv inte orkar delta i efter nio timmar på jobbet varje dag.

 

Genom att använda dig av barnpassning av samma person regelbundet får barnen dessutom en person att ty sig till och som både barnen och du kan lita på. Istället för att känna att du inte hinner och orkar med att ta hand om barnen på bästa sätt 24 timmar om dygnet är det därför ett vist beslut att ta en välbehövd paus medan barnen får leka av sig och stimuleras av en engagerad vuxen. När du återvänder till barnen kan du åter vara i full kapacitet att sjunga och dansa små grodorna i timtal!

 

Letar du som många andra någon att lita på? Veteranpoolen har barnpassnings till vardags, kvällar eller mornar och är din perfekta resurs.

Leave a Reply