Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Drömmar

02.24.2014 · Posted in Övrigt

Drömmar kan betyda mycket för en person. Hopp, lycka, sorg, önsketänkande m.m. Det är sällan man når dem där drömmarna, den visuella tanken på att uppleva något magiskt.

Men precis som trollkarlarna trollar, så är det egentligen bara en illusion. Ett försök på det omöjliga. Det är så många drömmar som aldrig kommer uppfyllas, dödssjuka barn som har en sista önskan att få träffa sin stora idol, fotbollspelare som aldrig når upp till proffsnivå och människor som drömmer lyxlivet.

Jag tror att alla har en egen dröm. Alla drömmar är viktiga, utan dem skulle vi aldrig kunna fortsätta framåt. Det är riktigt sjukt vad vi människor åstadkommit av våra drömmar, alla uppfinningar och utvecklingen på samhället. Den enskilda människans vilja att få uppleva sin livs dröm kan vara oerhört stark, jag imponeras väldigt mycket av den.

Man kan drömma om vad som helst. Även om man inte har upplevt det. Ibland kan man bli besviken hur drömmen visar sig vara i verkligheten eller så överträffar verkligheten dig själv. Oavsett vad som händer så kan man alltid fly i drömmarna, fly iväg från tankar om stress och livet utanför. Det är helt underbart.

Leave a Reply