Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Upp i skyn med flygande leksaker!

12.30.2013 · Posted in Shopping

I alla tider så har människan fantiserat om, och velat, ta sig upp i skyn. Vet inte varför men det måste vara något speciellt som lockar med detta, kanske frihetskänslan att sväva fritt och inte vara beroende av vägar. Leksaker är inget undantag när det kommer till denna önskan. Många ungar tycker hel enkelt att det är superkul med leksaker som kan flyga! Utvecklingen inom detta specifika område har också kommit väldigt långt vilket gör att det idag finns mängder av flygande leksaker såsom, flygplan, helikoptrar och andra typer av sfäriska flygmaskiner.

Ett populärt märke inom denna nisch är Air Hogs. Air Hogs är kanske inte för proffsflygaren men likväl för den som precis fått upp ögonen flygande leksaker och vill pröva på detta. I Air Hogs sortiment hittar man exempelvis stridshelikoptrar, sfäriska leksaker (liknar ungefär en luftballong i plast) samt kombinerade markgående och flygande fordon. Priserna på Air Hogs produkter är ganska modesta vilket mer eller mindre även avspeglas i kvaliteten på produkterna. Man skall alltså inte ha för höga förväntningar, men det är absolut värt att köpa flygande leksaker från Air Hogs som de första flygande leksakerna man testar. Ett annat märke man kan testa om man vill testa lite är Air Raiders. Även detta märke erbjuder radiostyrda leksaker som kan flyga, men i sortimentet finns även enklare varianter där fordonen ”skjuts” upp i skyn – dessa leksaker är alltså inte radiostyrda.

För den avancerade flygaren så rekommenderar vi Art-Tech. Detta märke är populärt hos både barn och vuxna och produkterna får kanske klassificeras mer som hobbyleksaker än som leksaker. Art-Tech har både radiostyrda helikoptrar och flygplan i utbudet och prisnivån ligger på mellan 1500 kr och 2000 kr per artikel. Det som är extra kul med just Art-Tech är att många av planen är replikor av verkliga plan eller helikoptrar och de är mycket verklighetstrogna. Om de är helt och hållet skalenliga vågar vi dock inte lova. Nu hoppas vi att du fått upp intresset ytterligare för det roliga med flygande leksaker och om du vill hitta just detta eller andra leksaker så rekommenderas Leksaker-på-nätet.com – det är en tjänst som erbjuder alla leksaker på ett och samma ställer.

Leave a Reply