Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Öka i vikt med gainer

07.09.2013 · Posted in Hälsa

Ett problem som hamnar i skymundan är de som är för smala. Allt som står i tidningarna är om olika dieter hur det lättast går att tappa vikt. Samtidigt finns det tusentals som har det motsatta problemet, de är för smala.

Det kan dricka grädde till varje måltid utan att pilen på vågen ens rör sig till ett annat gram. Det är dock viktigt att komma ihåg att trots att du är supersmal är det inte nyttigt att vräka i sig fett och socker. Precis som med överviktiga är det istället träning och kost som är viktigt att tänka på. Kosten ser dock annorlunda ut mot dem som vill minska i vikten men tro inte att det innebär att inte äta frukt och grönt.

Att bygga muskler är bra för de smala, de gör att kroppen ser större ut. Mycket protein innebär större muskler men det finns även andra kosttillskott att äta för att bättra på resultatet, ett av dem är gainer. Gainer är ett pulver som blandas med mjölk eller vatten och som sedan ska drickas.

Det finns många olika smaker på marknaden och nya kommer ideligen. Gainer tillverkades först för just underviktiga som ville snabbt öka i vikt men idag är det mest populärt på gymmen. De tillför de trötta musklerna snabb energi och gör dem pigga igen och redo för ännu ett pass.

Det finns massor av olika smaker av gainer på marknaden, choklad, banan och jordgubbar med många fler. Nya smaker kommer ofta, vissa med mindre lyckat resultat men det är alltid trevligt med lite omväxling.

Gainer finns att köpa på många olika ställen. Det vanligaste är kanske att handla dem på det lokala gymmet eller via en kosttillskott webbshopp men de finns även på apotek och i hälsokostbutiker.

 

Leave a Reply