Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Kostnad för renovering av badrum i Stockholm

09.23.2013 · Posted in Teknik

Är du en av många som drömmer om ett nytt och fräsch badrum istället för det gamla badrummet med slitet kakel och ful plastmatta? Då är det dags att förverkliga dina drömmar, för en renovering av badrum i Stockholm behöver inte alls kosta lika mycket som du tror! Med hjälp av ett bra förhandsarbete och lite research kan du faktiskt dra ner kostnaderna en hel del.

 

Jämför priser
Bor du i huvudstaden har du tur, för det väldigt många firmor som utför renovering av badrum i Stockholm och konkurrensen mellan dem är hård. Detta betyder att du kan be om offerter av flera olika firmor och i lugn och ro jämföra priserna innan du bestämmer dig för vilken av dem som ska få äran att utföra renoveringen av ditt badrum. Tack vare RUT-avdraget för hantverkstjänster i hemmet har du även möjlighet att få avdrag på en stor del av arbetskostnaderna vilket är en stor fördel vid renovering.

 

Välj alltid en legitimerad hantverkare
Även om ett billigt pris för badrumsrenoveringen kan låta lockande, kan en badrumsrenovering som blir bristfälligt utförd få allvarliga konsekvenser och orsaka stora skador som kan komma att kosta dig mycket pengar senare. Se därför till att alltid välja en legitimerad hantverkare som Bad & Rum till exempel, de har erfarenhet av renovering av badrum i Stockholm även om det skulle vara lite dyrare. En legitimerad hantverkare ska ha behörighet för våtrumsarbete och alla el- och vvs-installationer ska alltid utföras av någon med branschkunnighet.

 

Pris
Även om priset kan variera beroende på val av material, firman som utför arbetet samt storleken på ditt badrum, så kan du räkna med att en renovering av badrum i Stockholm kostar minst 100 000 kronor. Ta därför reda på alla priser och gör upp en ungefärlig budget redan innan du sätter igång med själva renoveringen.

Leave a Reply