Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Hur fungerar kompatibla bläckpatroner?

12.18.2013 · Posted in Shopping

Tycker du att du lägger ut för mycket pengar på dyra originalpatroner till din skrivare? Detta är ett problem som många har, och kan få vem som helst att ångra att man inte investerade i en laserskrivare som inte behöver underhållas lika frekvent som vanliga bläckstråleskrivare.

Bläckpatroner behöver ofta bytas ut flera gånger om året, och det kan ibland kännas som att de inte håller särskilt länge alls. En lösning på detta problem kan vara att börja köpa så kallade kompatibla bläckpatroner till Canon, Lexmark, Brother, HP eller vilket märke man nu har på sin skrivare.

Vilka är för- och nackdelarna med kompatibla patroner?
Fördelarna är att du helt enkelt inte behöver lägga ut lika mycket pengar när det gäller kompatibla bläckpatroner till Canon eller HP. Originalpatroner till dessa skrivare kan kosta mycket pengar, och i många fall fungerar de kompatibla patronerna precis lika bra som originalvarianterna. Nackdelen är just att du aldrig kan vara helt säker på detta, och man tar alltid en liten risk när man köper kompatibla patroner.

Du kan minimera riskerna genom att vända dig till en etablerad och seriös återförsäljare som du besökt förut, eller välja en som har fått goda omdömen från tidigare kunder. Glöm inte bort att kontroller med återförsäljaren att patronerna verkligen fungerar till din modell, eftersom de i värsta fall kan leda till att skrivaren går sönder, även om detta är mycket ovanligt.

Bläckpatroner till Canon på nätet
På internet kan man ofta göra riktiga fynd när det gäller bläckpatroner till Canon eller HP. De stora skrivarföretagen säljer egna patroner som alltid håller hög kvalitet på sina hemsidor, men för den som är intresserad av kompatibla bläckpatroner så finns det ett brett utbud på flera seriösa sajter. Ta en titta på olika priser och börja jämföra redan idag!

Leave a Reply