Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Företagsfotograf för ditt företag efter dina önskemål!

08.27.2013 · Posted in Fotografering

Vill du ha professionella kort för ditt företag? Vet du inte vem du ska vända dig till? Då har du kommit till rätt sida! Våra företagsfotografer är specialiserade på att ta foton som passar för officiella sammanhang. Vanligtvis tar vi grupp- och porträttfoton för till exempel ID- eller passerkort, men har möjlighet att utföra alla typer av fotograferingar som just ert företag behöver. Du kanske behöver fotografier för en mässa, till en informationskatalog eller till en kick off. En företagsfotograf kan erbjuda dig allt från roliga, naturliga, sofistikerade och professionella bilder för ditt företag.  Du som kund har fria händer, en företagsfotograf är flexibel och kommer vanligtvis till era lokaler för själva fotograferingen, men kan självklart utföra fotograferingen i andra miljöer så som utomhus till exempel.

Varför ska du välja en företagsfotograf?

Förutom att ni som företagare sparar mer tid och pengar, som ni sedan kan lägga på annat, sköter fotografen hela processen åt er på smidigast sätt. Fotografen planerar och förbereder hela fotosessionen. Om en omfotografering skulle vara nödvändigt utför vi även detta, annars retuscheras, framkallas och levereras fotona till ert företag på kortast möjliga tid. Att välja företagsfotografering ger också en chansen att skapa foto id-kort eller passerkort samt även personalkort, vilket är bra om företaget vill höja sin säkerhet. Man får där direkt kontroll på vilka som kan komma in i byggnaden och vilka som befinner sig inne vid brandrisk.

Alltid nöjda kunder

Precis som andra företagare vill vi ha nöjda kunder som kommer tillbaka. Vi har lång och gedigen erfarenhet av grupp- och porträttfoton. Som ledande fotografer inom skolfoto och företagsfotografering fotar vi ca 170 000 personer årligen. Med så stor erfarenhet vågar vi kalla oss själva proffs. Under årens lopp har vi arbetat upp en snabb effektivitet med gott resultat. Detta gör att vi kan ge prisvärda offerter för just era behov och vi vågar lova att ni kommer att bli nöjda med resultatet.

Leave a Reply