Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Finskor: alla tillfällen kan firas!

04.28.2013 · Posted in Kläder

Bröllop, dop… I och med vårens ankomst kommer säsongens ceremonier snart att sätta igång. Oavsett om du är dagens stjärna, brudtärna eller VIP-gäst vill du klä dig på bästa möjliga sätt för att kunna förföra din omvärld och fånga allas ögon. Vad kan då vara bättre än en vacker klänning i fina ljusa pastellfärger tillsammans med matchande skor och väska? Hoppa på tåget – den eleganta minimalismen är ack så populär. Så chic!

Eftersom elegans sätter kvinnorna i rampljuset finns märket Marian. Detta lyxiga skomärke föddes år 1974 då Thomas Anton Tremiño, knappt 23 år gammal, bestämde sig för att ge sig in i skobranschen. Genom åren har företaget märkt av en stark tillväxt: produktionsanläggningarna har växt och kollektionerna har utvecklats enligt de populära trenderna. Idag driver filosofin hos Marian sina designers att ständigt förnya designen på sina modeller, söka nya material och utforska nya former för att möta de krav som ställs av alla kvinnor. Men förutom stil är det högklassig kvalitet som de skickliga tillverkarna strävar efter och skapar.

Casadei föddes år 1958 i Italien och är ett familjeföretag, stolt över sina värderingar och rötter. De traditionella hantverken utmärker sig tack vare dess förstklassiga kvalitet. Skorna symboliserar Italien: kvinnlighet och sensuella former, eleganta färger, extravaganta kurvor och svindlande klackar. Skorna från Casadei lockar till sig allas blickar och väcker avundsjuka hos alla som vill bära dem. Våga italiensk elegans med detta märke som du sent kommer att glömma.

Kärlek för skor, passion för vackert läder och noggrann utbildning i tillverkning som tar sig uttryck i dess robusthet: Fericelli vet vad som krävs för att skapa skor med spetskompetens. Dessutom ger de liv åt varje kreation! Deras expertis inom mode och trender ger upphov till en kombination av oklanderlig design och finish, vilket gör märket till ett måste i branschen, då de vet hur man möter alla kvinnors och mäns krav. För honom handlar det om en kollektion derbyskor, mockasiner och boots. För henne: pumps, ballerinor och boots. För dem: garanti om kvalitetsprodukter med största komfort.

Märket Nine West skapades av den franske stylisten Frédéric Allard år 1978 och har tagit sitt namn från gatan där det skapades: 9West57thStreetàNewYork. Filosofin: erbjuda ett mode som omfattar alla stilar, från de klassiska till de mest extravaganta. Succén låter inte vänta på sig då märket säljer snabbt på alla kontinenter och idag har blivit en referens.

Märket Sebastian skapades för fyrtio år sedan och räknas idag bland de bästa märkena med hög klass. Det italienska märket är synonymt med kvalitet och finess världen över, och riktar sig mot de allra chicaste av kvinnor. Skorna, som designas av de bästa stylisterna och skapas i de finaste av material, får alla fashionistas att vända blicken: Trendiga färger, detaljrikedom, extravagans i mängder. Ett par från Sebastian är en fot in i high class-modet!

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland…) och fler än 30 000 olika modeller: boots, sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps…

Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6miljoner unika besökare i december 2012(Médiametrie,Europe).
  • Topp10 sidor e-handel, inriktade på mode, efterLaRedoute,3suisses(Médiametrie,2012)
  • Topp10 snabbast växande företagen i Europa(Mediamomentum.co.uk,2012)

Anställda:200 anställda.

Tags: , ,

Leave a Reply