Kunskapsguide – artiklar, kunskap och guider Mer kunskap åt folket!

Kvalitetskrav

Vi värdesätter kunskap och kvalitet och värderar detta högre än kvantitet. För att upprätthålla en genomgående god kvalitet på de artiklar som publiceras på denna sida har vi valt att formulera ett antal kvalitetskrav som våra skribenter bör följa. Att ha ett fastaställt ramverk med tydliga kriterier, underlättar drifts- och underhållsarbetet av webbplatsen och är på längre sikt gynnsamt för alla parter.

Följande minimikrav MÅSTE din artikel uppfylla för att bli aktuell för publicering.

Varje artikel innehåller minst 300 ord med sammanlagt maximalt 2 externa länkar. Utöver detta, är det också tillåtet att skapa ytterligare interna länkningar till andra tidigare publicerade artiklar på kunskapsguide.se, förutsatt att dessa är av relevans för sammanhanget.

Texten bör även ge läsaren något, rena reklamtexter kommer ej att publiceras.

Vi granskar alla våra artiklar manuellt. Finner vi att en text saknar tillräckligt innehåll eller är dåligt skriven kommer den ej att inkluderas i vårt arkiv.

Allmänt regelverk

 • Vi accepterar endast artiklar skrivna på svenska
 • Endast en kategori per artikel. Väl den kategori som du anser överensstämmer bäst med ditt ämne.
 • Du måste själv vara textförfattare. Vi publicerar endast unika artiklar som är skrivna av undertecknad författare. vi ser allvarlig på duplicering och kopiering av texter och innehåll, vänligen respektera vårt regelverk.
 • Värde och relevans. För att din text skall publiceras bör den uppvisa ett visst kunskapsvärde i sig själv. Det tål att upprepas, rena reklamtexter kommer inte att tillåtas och därför ej heller inkluderas i vår databas.
 • Obscent innehåll. Vi accepterar inte några texter av rasistisk, pornografisk, olaglig karaktär. Inledningvis väljer vi att inte heller publicera artiklar om spel och dobbel.

One Response to “Kvalitetskrav”

 1. Hej, är denna artikelkatalog fortfarande aktiv?

  Ser att den senaste artikeln skrevs i maj.
  Du kan svara på mejl 🙂

  MVH,

  Ted

Leave a Reply